پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403

برگزاری نمایشگاه پیچک به همت انجمن علمی – دانشجویی طراحی پارچه

نمایشگاه پیچک به همت انجمن علمی – دانشجویی طراحی پارچه از 5 تا 7 خرداد در محل نگارخانه گل‌های داوودی با حضور استادان، دانشجویان و علاقه‌مندان برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، افتتاحیه این نمایشگاه با حضور دکتر فرشته کیاوش، عضو هیئت‌علمی گروه طراحی پارچه و لباس؛ دکتر پروانه قاسميان دستجردي عضو هیئت‌علمی و مدیرگروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ و استاد میرزاجانی برگزار شد که با راهنمایی استادان حاضر در نمایشگاه، انگیزه‌بخشی و تشویق دانشجویان خوش‌ذوق برای حضور در فضاهای حرفه‌ای همراه بود.
در این نمایشگاه، مینی‌اسکارف‌های طراحی‌شده توسط دانشجویان طراحی پارچه دانشگاه علم و فرهنگ به نمایش و فروش گذاشته شد. بازدید اهالی هنر و خانواده ایشان از این نمایشگاه و اهدای لوح و گواهی شرکت در این نمایشگاه ازجمله رخدادهای این نمایشگاه بود.